EMPRESES

Si observem com funciona la Música en una orquestra podem veure certs paral·lelismes amb l’organització d’una empresa, on totes les veus tenen la seva importància i responsabilitat per que el conjunt funcioni.

La responsabilitat és compartida i malgrat hi ha jerarquies, tots els elements de l’orquestra (totes les veus) han d’estar perfectament “conjuntades” per tal de que el resultat sigui el desitjat. Si falla un element, tot el grup se’n ressent, però si tothom compleix amb els seus objectius el guany és més gran.

PSM ofereix Sessions de treball per a empreses en format de Taller-Concert (veure video part superior d'aquest text)

Proposem el taller “Com funciona una orquestra?” que ens dóna l’oportunitat de ser músics per un dia sense necessitat de saber res de música. L’experiència de treballar amb un grup amb l’objectiu de fer Música amb instruments de percussió juntament amb una veu solista. La guitarra ens “conduirà” i ens farà sentir co-líders, al mateix temps que cadascú de nosaltres amb el nostre nou instrument enriquirem el missatge sonor. Quan el resultat ens sorpren per l'emoció que genera, la resposta sempre és postiva i espontàniament alegre! (veure final del video a la part inferior d'aquest text). 

O bé en una segona opció que us proposem, “Paral.lelismes entre Música i Empresa” fent un treball més profund on descubrir cada element dels que conformen el llenguatge musical i la seva interpretació amb una programació musical més completa i enriquint-la conjuntament amb altres aspectes interpersonals de dinàmiques i relacions de grup a la vegada que explorem amb un treball corporal i emocional.